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ITOEN TULLY'S COFFEE BARISTA’S ESPRESSO

【伊藤園 タリーズコーヒー バリスタズ エスプレッソ】

コーヒー豆を贅沢に2倍使用。ギュッとうま味が凝縮した深い味わいを引き出しました。豊かに広がるコクの余韻をお愉しみください。

Double the luxurious use of coffee beans. I brought out a deep taste that condensed umami. Please enjoy the rich and rich afterglow.

【余談 Digression】
バリスタとは、イタリア語の「barista」が由来となっている。
It is derived from the Italian word "barista".

コーヒーを淹れるスキル、コーヒーに関する専門知識を幅広く熟知し、お客様に最高の一杯を提供するコーヒーのプロフェッショナルのことを指します。
A coffee professional who has extensive knowledge of coffee making skills and coffee expertise to provide the best cup of coffee to our customers.

また、コーヒーに関する知識や技術と共に、お客様に最高のひと時を提供するためのきめ細やかな接客スキルも必要です。
In addition to coffee knowledge and skills, we also need polite customer service skills to provide our customers with the best possible time.

Capacity:180g
Energy:31kcal
Protein:0.7g
Lipid:0.3g
Carbohydrate:6.2g
Salt equivalent:0.10g
Potassium:135mg
Caffeine:86mg
(Display unit per 100g)

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