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UCC BLACK Sugar-free (無糖)

【UCC ブラック 無糖】

上質な苦味とドリップコーヒーの深いコクが特長の無糖コーヒーです。
It is a sugar-free coffee characterized by high-quality bitterness and deep richness of drip coffee.

厳選したアラビカ種のコーヒー豆を100%使用しています。
This coffee uses 100% of carefully selected Arabica coffee beans.

UCC独自の特許製法「3温度ナチュラルドリップ製法」の低温で最初に抽出するコーヒーを贅沢に使用。香り高さとキレを更に引き出します。
UCC's proprietary patented "3 temperature natural drip manufacturing method" luxuriously uses coffee extracted first at low temperatures. Brings out the fragrance height and sharpness further.

通常の缶コーヒーは、加温したコーヒーを缶に詰めるため、香りが逃げてしまいます。UCCは低い温度の状態で缶に詰めるため、 香りを閉じ込める事ができるのです。
A normal canned coffee fills a can with heated coffee, which escapes the aroma. UCC can be packed in cans at low temperatures, allowing the fragrance to be trapped.

【余談 Digression】
アラビカ種はコーヒー豆の原種の一つ。
Arabica is one of the original species of coffee beans.

多数あるコーヒーノキの種類の中で、「アラビカ種」、「ロブスタ種」、「リベリカ種」の3つが三大原種と呼ばれている。
One of the original species of coffee beans. Among the many types of coffee trees, "Arabica", "Robusta", and "Coffea liberica" are called the three major species.

現在、世界中で栽培されているコーヒー豆の約70%を「アラビカ種」が占めていると言われています。
Currently, it is said that "Coffea arabica" accounts for about 70% of the coffee beans cultivated all over the world.

Capacity:185g
Energy:0kcal
Protein:0g
Fat:0g
Carbohydrates:0.5g
Sugars:0g 
Salt equivalent:0.001 to 0.08g
(Nutritional content per 100g)

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