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SUNTORY BOSS One cup of triple crown(三冠の一杯)

【サントリー ボス 三冠の一杯】

コロンビアスプレモ、ブラジルNo.2、グアテマラSHBの3か国の最高級等のコーヒー豆をブレンドした。
A blend of the finest coffee beans from three countries: Colombia Supremo, Brazil No. 2, and Guatemala SHB.

コーヒー豆、焙煎、抽出。この3つの要素を磨き、たどり着いた、渾身の旨さを表現しています。働く人に三冠を贈る特別な一杯です。
Coffee beans, roasting, extraction. We have refined these three elements to express the fulfilling taste that we have reached. A special coffee that gives a triple crown to workers.

焙煎においては、BOSS主力製品よりも高火力で焙煎することで香り高くすっきりとした味わいを実現した。
In roasting, we realized a refreshing taste with a high aroma by roasting with higher heat than BOSS's main product.

抽出もBOSS主力製品よりも短い時間で抽出することでキレのある味わいを実現しています。
Extraction also achieves a sharp taste by extracting in a shorter time than BOSS's main products.

【余談 Digression】
ハンドドリップでのベストな抽出時間は?
What is the best extraction time with hand drip?

お店、人、器具などによって異なるため、答えがないのが答えと言ってもいいでしょう。ただし、抽出時間が長すぎると雑味が混ざるため、一般的な目安は3分以内と言われています。
It depends on the shop, people, coffee utensils, etc., so it can be said that there is no answer. However, if the extraction time is too long, impurities will be mixed, so it is generally said that it is within 3 minutes.

お湯を少しづつ注いで抽出時間を長くした場合、コーヒーの成分がより多く抽出されるので、コクと苦みが強い味わいになります。
If you pour hot water little by little to lengthen the extraction time, more coffee ingredients will be extracted, resulting in a rich and bitter taste.

お湯を早く注いで抽出時間を短くした場合、あっさりした味になり、苦みよりも酸味が強調されます。
If you pour hot water early to shorten the extraction time, the taste will be lighter and the acidity will be emphasized rather than the bitterness.

時間を計って自分好みの味を探すのもコーヒーの楽しみ方の一つ。
One of the ways to enjoy coffee is to measure the extraction time and find the taste you like.

Capacity:185g
Energy:25kcal
Protein:0〜1.4g
Lipids:0〜1.0g
Carbohydrate:4.3g
Salt equivalent:0.12g
(Nutritional content per 100g)

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