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KIRIN FIRE Clear Kiliman (冴えわたるキリマン)

【キリン ファイア 冴えわたるキリマン】 キリマンジャロのコーヒー豆を高温直火で仕上げ、コーヒーの香ばしさとキリッとした苦みを味わえる甘さ控えめのミルク入りコーヒー。 Kirimanjaro coffee beans are finished on a high-temperature open flame, and you can enjoy the aroma and crisp bitterness of coffee with low-sweetness milk. 【余談 Digression】 キリマンジャロコーヒーの産地はタンザニアの北部にあるアフリカ最高峰のキリマンジャロ山の麓。 Kilimanjaro coffee is produced at the foot of Mt. Kilimanjaro, the highest peak in Africa in the northern part of Tanzania. やや強めの酸味と苦みのバランスが良く、柑橘系フルーツのような甘味も感じられる。 It has a good balance of slightly strong acidity and bitterness, and you can also feel the sweetness of citrus fruits. 砂糖やミルクは入れずにそのまま飲むのが一番おいしい。 It is best to drink it as it is without adding sugar or milk. Capacity:185g Energy:28kcal Protein:0.7g Lipids:0.3g Carbohydrate:5.5g Salt equivalent:0.09g Caffeine:60mg Potassium:105mg phosphorus:14mg (Nutritional content per 100g)

Coca-Cola JAPAN GEORGIA Mocha Kilimanjaro

【日本コカ・コーラ ジョージア モカキリマンジャロ】 フルーティーな風味のモカ豆と、コクと酸味のきいたキリマンジャロ豆だけを贅沢にブレンド。奥深い味わいとすっきりとした後味をお楽しみください。 A luxurious blend of fruity-flavored mocha beans and rich and sour Kirimanjaro beans. Enjoy a deep taste and a refreshing aftertaste. こちらの商品は製造を終了しています。 This product has been discontinued. 【余談 Digression】 モカコーヒーは世界で最も歴史が古いコーヒーのブランド。産地はイエメンとエチオピア。 Mocha Coffee is the oldest coffee brand in the world. The production areas are Yemen and Ethiopia. 柑橘系のフルーツのような爽やかな強い酸味が特徴的なコーヒーです。 This coffee is characterized by a refreshing and strong acidity like citrus fruits. ストレートで飲むのも美味しいが、砂糖との相性がとても良いので少量加えて飲むのもおすすめ。 It is delicious to drink straight, but it goes very well with sugar, so it is recommended to add a small amount. Capacity:185g Energy:31kcal Protein:0.6g Lipids:0.5g Carbohydrate:6.1g Salt equivalent:0.1g (Nutritional content per 100g)

SUNTORY BOSS W-Impact Fine sugar

【サントリー ボス ダブルインパクト 微糖】 深煎り×超深煎りの、ダブルの深煎り焙煎豆ブレンドで、飲み終わりの余韻までコク深い味わいになっています。 A double deep roasted roasted bean blend, deep roasted × ultra deep roasted, with a rich and rich taste until the end of drinking. こちらの商品は自動販売機でしか購入できません。 This item can only be purchased at vending machines. 【余談 Digression】 焙煎時間が長いコーヒー豆を深煎り、焙煎時間が短いコーヒー豆を浅煎りと言います。 Coffee beans with a long roasting time are called deep roasting, and coffee beans with a short roasting time are called light roasting. 深煎りのコーヒ豆は苦みが増し、浅煎りのコーヒ豆は酸味が増します。 Deep roasted coffee beans are more bitter and lightly roasted coffee beans are more sour. 筆者は深煎りのコーヒーが好きです。 I like deep roasted coffee. Capacity:185g Energy:20kcal Protein:0-1.2g Lipids:0-1.2g Carbohydrate:2.9g Salt equivalent:0.12g Caffeine:60mg Potassium:100mg phosphorus:20mg (Nutritional content per 100g)