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KIRIN FIRE Clear Kiliman (冴えわたるキリマン)

【キリン ファイア 冴えわたるキリマン】

キリマンジャロのコーヒー豆を高温直火で仕上げ、コーヒーの香ばしさとキリッとした苦みを味わえる甘さ控えめのミルク入りコーヒー。
Kirimanjaro coffee beans are finished on a high-temperature open flame, and you can enjoy the aroma and crisp bitterness of coffee with low-sweetness milk.

【余談 Digression】
キリマンジャロコーヒーの産地はタンザニアの北部にあるアフリカ最高峰のキリマンジャロ山の麓。
Kilimanjaro coffee is produced at the foot of Mt. Kilimanjaro, the highest peak in Africa in the northern part of Tanzania.

やや強めの酸味と苦みのバランスが良く、柑橘系フルーツのような甘味も感じられる。
It has a good balance of slightly strong acidity and bitterness, and you can also feel the sweetness of citrus fruits.

砂糖やミルクは入れずにそのまま飲むのが一番おいしい。
It is best to drink it as it is without adding sugar or milk.

Capacity:185g
Energy:28kcal
Protein:0.7g
Lipids:0.3g
Carbohydrate:5.5g
Salt equivalent:0.09g
Caffeine:60mg
Potassium:105mg
phosphorus:14mg
(Nutritional content per 100g)

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