【アサヒ ワンダ 炎の焙煎】
3つの炎の微糖缶コーヒー。コーヒー豆を熱風焙煎・直火焙煎・半熱風焙煎の3つの焙煎で焼き分けた、力強いコクと香り。冬空の下で“熱さ”を感じる3つの炎の微糖缶コーヒー。
Fine sugar canned coffee with three flames. The coffee beans are roasted in three ways: hot air roasting, direct fire roasting, and semi-hot air roasting. Three flames of fine sugar canned coffee that feels "heat" under the winter sky.
【余談 Digression】
熱風式焙煎とは?
What is hot air roasting?
コーヒー豆が入ったドラムに高温の熱風を送り込んで加熱する焙煎方式です。
It is a roasting method that heats a drum containing coffee beans by sending hot air to it.
加熱温度は、給排気の流れの速さによって調節するので、コントロールしやすく、比較的味も安定します。
The heating temperature is adjusted by the speed of the air supply and exhaust flow, so it is easy to control and the taste is relatively stable.
密閉されたドラムの中の温度は一定に保たれるため、焼きむらもなく、コーヒー豆全体を均一に焙煎することが可能です。
Since the temperature inside the sealed drum is kept constant, it is possible to roast the entire coffee beans evenly without uneven roasting.
また、短時間で焼き上げることができます。
It can also be baked in a short time.
一度で大量のコーヒ豆を安定的に焙煎できるため、スターバックスやタリーズなどの多くのチェーン店では大型の熱風式の焙煎機を使用しています。
Many chain stores such as Starbucks and Tully's use large hot-air roasting machines because they can stably roast a large amount of coffee beans at one time.
Capacity:185g
Energy: 19kcal
Protein:0.6g
Lipid:0.5g
Carbohydrate:3.1g
Salt equivalent:0.11g
Phosphorus:20mg
Potassium:120mg
Caffeine:80mg
Sugar:2.4g
(Nutritional ingredients per 100g)
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