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Asahi WONDA Gold fine sugar (金の微糖)

【アサヒ ワンダ 金の微糖】

凝縮された上質な味わいで、気持ちをリフレッシュできるプレミアム微糖缶コーヒー。
Premium fine sugar canned coffee that can refresh your feelings with a condensed high-quality taste.

ブラジル最高等級高級豆100%のコーヒーに高級豆で抽出したエスプレッソをブレンド。
Espresso extracted from high-grade beans is blended with 100% of Brazil's highest grade high-grade coffee.

独自の製法によってコーヒーの味わいと後味の良さがさらに際立つプレミアム微糖缶コーヒー。
Premium fine sugar canned coffee with a unique manufacturing method that further enhances the taste and good aftertastas of coffee.

【余談 Digression】
「WONDA」の由来は英語の「ワンダフル」からとった造語で、WONDERFULな缶コーヒーという意味です。
The origin of "WONDA" is a coined word derived from the English word "wonderful", which means WONDERFUL canned coffee.

「楽しく生きたい」というターゲット層の意識を踏まえ、新しい飲用気分を追い求め、かつ新しい缶コーヒーの世界を作りたいという願いから生まれました。
It was born from the desire to pursue a new lifestyle and create a new world of canned coffee, based on the awareness of the target group, "I want to live happily."

Energy:19kcal
Protein:0.6g
Lipid:0.5g
Carbohydrates:3.1g
Salt equivalent:0.10g
Phosphorus:approx.10mg
Potassium:apporox.120mg
Caffeine:approx.70mg
(Nutritional content per 100g)

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