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ITOEN W coffee Dramatic fine sugar(劇的微糖)

【伊藤園 W coffee 劇的微糖】

「美味しさ」だけでなく、コーヒーポリフェノール(クロロゲン酸類)を2倍含有して「健康性」も兼ね備えた缶コーヒーです。(※1)
It is a canned coffee that not only has "deliciousness" but also has "health" by containing twice as much coffee polyphenols (chlorogenic acids).

糖類を90%カット(※2)し、4ヶ国のコーヒーをブレンドした、劇的なおいしさに仕上げた微糖コーヒーです。
A fine sugar coffee with 90% sugar cut and a blend of coffee from 4 countries to create a dramatic taste.

(※1)「日本食品標準成分表2020年版(8訂)」記載の抽出法を用いた伊藤園の抽出液におけるポリフェノール値に対して2倍である。
Twice the polyphenol value in the ITOEN extract using the extraction method described in "Standard Tables of Food Composition in Japan 2020 (8th revision)"

(※2)コーヒー飲料等通常品(7.5g/100ml)に比べ糖類を90%削減した。
90% less sugar than regular products such as coffee drinks (7.5g / 100ml).

【余談 Digression】
ポリフェノールは抗酸化物質であり、さまざまな健康効果があると言われている。
Polyphenols are antioxidants and are said to have a variety of health effects.

コーヒーには赤ワインと同じくらいたくさんのポリフェノールが含まれている。そして、コーヒーに含まれるポリフェノールの量はカフェインよりも多い。
Coffee contains as much polyphenols as red wine. And, the amount of polyphenols contained in coffee is higher than that of caffeine.

Capacity:165g
Energy:10kcal
Protein:0.6g
Lipids:0.3g
Carbohydrate:1.3g
Sugar:0.5g
Salt equivalent:0.1g
Caffeine:68mg
Potassium:84mg
(Nutritional content per 100g)

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