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Pokka Coffee Fin Selection Fine Sugar(厳選微糖)

【ポッカコーヒー 厳選微糖】

厳選したコーヒー豆を使用した雑味がなく後味の良い微糖コーヒー。
Fine sugar coffee with a good aftertaste without any unpleasant taste using carefully selected coffee beans.

コーヒー豆の配合量を10%増量することで、コク・キレ・香りがアップしました。
By increasing the amount of coffee beans by 10%, the richness, sharpness and aroma have improved.

馴染みのあるデザインのパッケージを使用しており、懐かしさも感じる事の出来る商品。
A product with a familiar design that makes you feel nostalgic.

【余談 Digression】
メーカーによると、缶に描かれた男性の顔は、コーヒーを飲んでほしい人をイメージして描かれた架空の人であり、特定の人物をモデルにしていないらしい。
According to the manufacturer, the man's face on the can is a fictitious person who imagines a person who wants to drink coffee, and is not modeled on a specific person.

Capacity:185g
Energy:19kcal
Protein:0.7g
Lipids:0.4g
Carbohydrate:3.2g
Sugar:2.2g
Salt equivalent:0.08g
Caffeine:110mg
Potassium:116mg
phosphorus:14mg
(Nutritional content per 100g)

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