【サントリー ボス 本命の一服 微糖】
高級コーヒー豆であるマンデリンの中でも最高等級「G1」豆を使用することで、上質な香りとコク深い味わいを実現した。
By using the highest grade "G1" beans among the high-quality coffee beans, Mandheling, we have achieved a high-quality aroma and rich taste.
コーヒーの味わいと、ミルクの甘さ、共に満足感のある微糖コーヒーです。
It is a fine sugar coffee that is satisfying with both the flavor of coffee and the sweetness of milk.
【余談 Digression】
マンデリンはインドネシアのスマトラ島のアチェAceh地区で生産されているコーヒー豆です。
Mandheling is a coffee bean produced in the Aceh district of Sumatra, Indonesia.
グレードのランク分けは不良コーヒー豆の混入率で決まります。
Grade ranking is determined by the mixing ratio of bad coffee beans.
このグレード「G」の数字が少なければ少ないほど高品質を意味します。
The lower the number for this grade "G", the higher the quality.
Capacity:185g
Energy:24kcal
Protein:0~1.6g
Lipids:0~1.0g
Carbohydrate:4.1g
Sugar:3.3g
Salt equivalent:0.12g
Caffeine:70mg
Potassium:100mg
phosphorus:20mg
(Nutritional content per 100g)
コメント
コメントを投稿