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Asahi WONDA Roasting flame (炎の焙煎)

【アサヒ ワンダ 炎の焙煎】 3つの炎の微糖缶コーヒー。コーヒー豆を熱風焙煎・直火焙煎・半熱風焙煎の3つの焙煎で焼き分けた、力強いコクと香り。冬空の下で“熱さ”を感じる3つの炎の微糖缶コーヒー。 Fine sugar canned coffee with three flames. The coffee beans are roasted in three ways: hot air roasting, direct fire roasting, and semi-hot air roasting. Three flames of fine sugar canned coffee that feels "heat" under the winter sky. 【余談 Digression】 熱風式焙煎とは? What is hot air roasting? コーヒー豆が入ったドラムに高温の熱風を送り込んで加熱する焙煎方式です。 It is a roasting method that heats a drum containing coffee beans by sending hot air to it. 加熱温度は、給排気の流れの速さによって調節するので、コントロールしやすく、比較的味も安定します。 The heating temperature is adjusted by the speed of the air supply and exhaust flow, so it is easy to control and the taste is relatively stable. 密閉されたドラムの中の温度は一定に保たれるため、焼きむらもなく、コーヒー豆全体を均一に焙煎することが可能です。 Since the temperature inside the sealed drum is kept constant, it is possible to roast the entire coffee beans evenly without uneven roasting. また、短時間で焼き上げることができます。 It can also be baked in a short time. 一度で大量のコーヒ豆を安

DyDo Blend Coffee ORIGINAL

【ダイドー ブレンド コーヒー オリジナル】 浅煎り中心に幅広く焼き分けた5ヵ国豆ブレンドにより、華やかな香りと軽快な余韻を実現。発売以来、変わらないこだわりの味わいです。 A gorgeous aroma and a light finish are realized by a blend of five countries beans that are widely baked mainly in light roast. It has been a particular taste that has not changed since its release. 【余談 Digression】 缶のデザインでも使われている麻袋。 A jute bag that is also used in can designs.  コーヒー豆の運搬に麻袋を使うメリットはたくさんある。 There are many benefits to using jute bags to transport coffee beans. 1.破れにくく、繰り返し使える耐久性がある。 It is hard to tear and has durability that can be used repeatedly. 2.通気性に優れているためコーヒー豆の変質を防ぎやすい。 It has excellent breathability, so it is easy to prevent the deterioration of coffee beans. 3.天然繊維なので環境への負担が少ない。 Since it is a natural fiber, the burden on the environment is small. 4.麻繊維には毒性がないため、コーヒー豆に安心して使うことができる。 Since hemp fiber is not toxic, it can be safely used for coffee beans.  Capacity:185g Energy:38kcal (70kcal) * () indicates per bottle Protein:0.6g Phosphorus:19mg Lipid:0.3g Potassium:100

ITOEN TULLY'S COFFEE BARISTA’S ESPRESSO

【伊藤園 タリーズコーヒー バリスタズ エスプレッソ】 コーヒー豆を贅沢に2倍使用。ギュッとうま味が凝縮した深い味わいを引き出しました。豊かに広がるコクの余韻をお愉しみください。 Double the luxurious use of coffee beans. I brought out a deep taste that condensed umami. Please enjoy the rich and rich afterglow. 【余談 Digression】 バリスタとは、イタリア語の「barista」が由来となっている。 It is derived from the Italian word "barista". コーヒーを淹れるスキル、コーヒーに関する専門知識を幅広く熟知し、お客様に最高の一杯を提供するコーヒーのプロフェッショナルのことを指します。 A coffee professional who has extensive knowledge of coffee making skills and coffee expertise to provide the best cup of coffee to our customers. また、コーヒーに関する知識や技術と共に、お客様に最高のひと時を提供するためのきめ細やかな接客スキルも必要です。 In addition to coffee knowledge and skills, we also need polite customer service skills to provide our customers with the best possible time. Capacity:180g Energy:31kcal Protein:0.7g Lipid:0.3g Carbohydrate:6.2g Salt equivalent:0.10g Potassium:135mg Caffeine:86mg (Display unit per 100g)

KIRIN FIRE Clear Kiliman (冴えわたるキリマン)

【キリン ファイア 冴えわたるキリマン】 キリマンジャロのコーヒー豆を高温直火で仕上げ、コーヒーの香ばしさとキリッとした苦みを味わえる甘さ控えめのミルク入りコーヒー。 Kirimanjaro coffee beans are finished on a high-temperature open flame, and you can enjoy the aroma and crisp bitterness of coffee with low-sweetness milk. 【余談 Digression】 キリマンジャロコーヒーの産地はタンザニアの北部にあるアフリカ最高峰のキリマンジャロ山の麓。 Kilimanjaro coffee is produced at the foot of Mt. Kilimanjaro, the highest peak in Africa in the northern part of Tanzania. やや強めの酸味と苦みのバランスが良く、柑橘系フルーツのような甘味も感じられる。 It has a good balance of slightly strong acidity and bitterness, and you can also feel the sweetness of citrus fruits. 砂糖やミルクは入れずにそのまま飲むのが一番おいしい。 It is best to drink it as it is without adding sugar or milk. Capacity:185g Energy:28kcal Protein:0.7g Lipids:0.3g Carbohydrate:5.5g Salt equivalent:0.09g Caffeine:60mg Potassium:105mg phosphorus:14mg (Nutritional content per 100g)

Coca-Cola JAPAN GEORGIA Mocha Kilimanjaro

【日本コカ・コーラ ジョージア モカキリマンジャロ】 フルーティーな風味のモカ豆と、コクと酸味のきいたキリマンジャロ豆だけを贅沢にブレンド。奥深い味わいとすっきりとした後味をお楽しみください。 A luxurious blend of fruity-flavored mocha beans and rich and sour Kirimanjaro beans. Enjoy a deep taste and a refreshing aftertaste. こちらの商品は製造を終了しています。 This product has been discontinued. 【余談 Digression】 モカコーヒーは世界で最も歴史が古いコーヒーのブランド。産地はイエメンとエチオピア。 Mocha Coffee is the oldest coffee brand in the world. The production areas are Yemen and Ethiopia. 柑橘系のフルーツのような爽やかな強い酸味が特徴的なコーヒーです。 This coffee is characterized by a refreshing and strong acidity like citrus fruits. ストレートで飲むのも美味しいが、砂糖との相性がとても良いので少量加えて飲むのもおすすめ。 It is delicious to drink straight, but it goes very well with sugar, so it is recommended to add a small amount. Capacity:185g Energy:31kcal Protein:0.6g Lipids:0.5g Carbohydrate:6.1g Salt equivalent:0.1g (Nutritional content per 100g)

SUNTORY BOSS W-Impact Fine sugar

【サントリー ボス ダブルインパクト 微糖】 深煎り×超深煎りの、ダブルの深煎り焙煎豆ブレンドで、飲み終わりの余韻までコク深い味わいになっています。 A double deep roasted roasted bean blend, deep roasted × ultra deep roasted, with a rich and rich taste until the end of drinking. こちらの商品は自動販売機でしか購入できません。 This item can only be purchased at vending machines. 【余談 Digression】 焙煎時間が長いコーヒー豆を深煎り、焙煎時間が短いコーヒー豆を浅煎りと言います。 Coffee beans with a long roasting time are called deep roasting, and coffee beans with a short roasting time are called light roasting. 深煎りのコーヒ豆は苦みが増し、浅煎りのコーヒ豆は酸味が増します。 Deep roasted coffee beans are more bitter and lightly roasted coffee beans are more sour. 筆者は深煎りのコーヒーが好きです。 I like deep roasted coffee. Capacity:185g Energy:20kcal Protein:0-1.2g Lipids:0-1.2g Carbohydrate:2.9g Salt equivalent:0.12g Caffeine:60mg Potassium:100mg phosphorus:20mg (Nutritional content per 100g)